Sportkoll Sekretesspolicy

Sekretesspolicy Allmänt / Sammanfattning

Genom att ladda ner och använda Sportkoll ger du samtycke till att din information används enlig denna sekretesspolicy. Om du inte vill ge samtycke till detta eller ångrar tidigare gett samtycke kan du enkelt avinstallera appen. Sportkoll hanterar/lagrar överhuvudtaget ingen personlig information. Den information som används är en teknik för att spara identifierare för att kunna visa mer relevanta annonser. Vi använder även kakor och ett unikt id för att du ska ha möjlighet att ta använda älska/avgå samt se vilka nyheter du läst. Denna information är dock helt anonym och kan inte identifiera en person.

Annonsering

Sportkoll innehåller reklam för produkter och tjänster från tredje part. Om du väljer att använda Sportkoll kommer våra annonseringspartners använda information om dig för att förbättra annonsering och visa mer relevanta annonser.

Annonseringspartners

När du använder Sportkoll samlas icke-personliga identifierare från din enhet och delas med annonspartners för att möjliggöra leverans av annonser till din enhet. Dessa partners kan kombinera denna information med annan information som de har samlat om dig när du använt deras andra tjänster för att kunna erbjuda dig mer relevanta annonser. Denna sekretesspolicy gäller inte för våra marknadsföringspartners insamling av dina uppgifter. För mer information om vår partner Widespace sekretesspolicys hittar du här.

Återkalla samtycke

Om du inte samtycker till denna sekretesspolicy ska du avinstallera appen.

Övrigt (Android)

Appen kräver ett antal behörigheter.

Observera att överhuvudtaget inga personuppgifter läses ut eller lagras av Sportkoll. Denna sekretesspolicy är uppdaterad i enlighet med den Europeiska datalagstiftningen (GDPR).

Sportkoll 2018
Kontakt